Salomaan Princess Victoria "VIIMA"
Salomaan SnowDog Teddy "USKO"

Viimalla on B-lonkat ja Uskolla A-lonkat, molemmilla terveet 0/0 kyynärpäät ja terveet silmät.

DNA test for Polyneuropathy results - Homozygous normal
joten pentueeseen ei voi tulla PN-sairaita pentuja

Viima

Usko

Viima

Usko td>


Pentueen sukutaulu koiranetissä

Meistä kasvattajina


ViimaOdotamme pentueeseen hyväluonteisia, kilttejä, iloisia, seurallisia perusmalamuutteja niin perhe koiriksi kuin käyttöön ja näyttöönkin.

Viiman perheen Niina kertoo näin:
Viima asustelee Nokialla perheessä, johon kuuluu minun lisäkseni mieheni, kaksi lasta ja 10-vuotias malamuutti uros. Viima on luonteeltaan ystävällinen, iloinen, super-energinen ja rakastaa lapsia yli kaiken. Viima on myös erittäin touhukas tapaus ja keksiikin usein itselleen viihdykettä heittelemällä palloa pitkin aitausta, jos ei saa leikkiseuraa Rontista. Pomppii myös tarhassa usein kahdella jalalla vasten verkkoa jotta saisi huomiota. Viima osaa olla myös välillä hieman itsepäinen tapaus. Viiman kanssa lenkkeillään paljon metsässä, jossa se saa juosta vapaana ja purkaa kunnolla ylimääräistä energiaa. Viima on myös tänä talvena harjoitellut lasten vetämistä pulkalla. Vetointoa tästä tytöstä kyllä löytyy. Toinen lapsista on myös opettanut Viimaa hyppäämään esteitä. Viima nauttii kun saa kesäisin olla mökillä. Siellä Viima pysyy hyvin pihassa vapaana ja onkin kiinni oikeastaan vain öisin ja kauppareissujen ajan. Viimasta parasta on, kun saa syödä karviaisia suoraan puskasta tai kahlata järvessä.

Uskon omistaja Emmi kertoo näin:
Usko on itsepäinen mutta silti äärimmäisen kiltti. Ihmisrakas vouhottaja mutta osaa rauhoittua lasten kanssa. Paljon asiaa?? Kuormanveto sujuu ja siitä pitää, muuten pidemmillä reissuilla vedossa tarvitsee "jäniksen". Tulee toimeen myös muiden koirien, useimmiten myös samaa sukupuolta olevien kanssa kunhan ei ruokaa ole näkyvillä.

Olen SSKYn jäsen, sekä Suomen Samojedinkoira yhdistyksen jäsen, olen myös allekirjoittanut KENNELLIITON KASVATTAJASOPIMUKSEN, olen myöskin SuKoKan (suomen koirankasvattajat ry:n) jäsen.

Pennut tulevat syntymään kodinhoitohuoneessamme ja kasvavat perhemme parissa sisällä kodissamme ja viettävät aikaa myöskin ulkona.
Kaikki pennut saavat mikrosirut ennen luovutusta.
Pentumme myydään rekisteröityinä kattavien ruokinta ja hoito-ohjeiden kera.
Tarvittaessa meiltä saa neuvoja ja apua aina kun siltä tuntuu!
Pentumme ovat hyvin sosiaalisia, ovat tottuneet kodin hälinään, lapsiin ja muihin koiriimme jo ennen luovutusta.
Kotonamme asuu tällähetkellä kahdeksan alaskanmalamuuttia.

Olette tervetulleita tutustumaan meihin ja koiriimme!

Kennelimme jokainen koira on osa elämäämme ja ne tulevat viettämään elämänsä loppuun saakka meillä!!


Etusivu