Lone Wolf of Kiyara's Wolf Pak "TOPI" s. 14.04.2006
Tätä poikaa onkin odotettu... pikku TOPI on 3vrk vanha. Sisariensa kanssa Topi noin 4- ja 7-viikkoisena.Topi syntyi ainoana poikana kahden sisarensa kanssa.
Olimme alunperin varanneet harmaavalkoisen poikapennun, mutta koska syntyi vain yksi musta poika niin päätimme että ei sillä värillä nyt ole niin väliä ja sanoihan Pyrynkin omistaja Leena "että musta on ajaton väri":).
Topi on erittäin iloinen ja itsevarma poika, minkäänlaista arkuutta ei ole missään vaiheessa näkynyt.
Lenkillä Topi kulkee hihna kireällä häntä heiluen iloisesti.
Vanhempia koiria Topi kokeilee ajoittain ja Demillä onkin suuri vastuu pojan opettamisessa.
Aloitimme näyttelyuran epävirallisesta SSKY:n pentunäyttelystä. Topi pärjäsi hienosti vaikka minua vähän epäilytti että mitähän siitä tulee, sillä Ipe opetti Topin odottamaan ruokaa makuultaan ja kun minä aloin opettamaan Topia seisomaan ei pojalla ollut hajuakaan siitä mitä pitää tehdä vaan kun pyysin seisomaan ja kehuin meni Topi maahaan makaamaan josta nousi sitten istumaan ja kun sanoin että ei istumaan oli Topi sitten jo taas pitkin pituuttaan maassa - kyllä melkein meinasi hermo mennä:) Ryhdyin aamulenkeillä seisottamaan Topia aika ajoin ja oppihan se poika tosin erittäin hullunkurisesti, aina kun sanoin että hieno poika siirtyi Topin takajalat taaemmas joten lopulta Topi seisoi varpaillaan ja oli erittäin pitkä! Mutta onneksi ajan kanssa Topi oppi seisomaan kauniistikin.
Itse näyttelyssä oli Topin lisäksi kolme narttua ja yksi uros, uros oli samassa luokassa kuin Topi ja oli paljon suurempi, minä olin ihan varma että huonosti sujuu. Mutta yllätyksekseni Topi voitti pojat! Tässä tuomarin arvostelu: 5kk vanha poika, oikean kokoinen. mukava pää. Silmät ovat hieman lähekkäin. Leikkaava purenta. kaunis bigmentti. hyvät kulmaukset. Hieno hännän ryhti. Hän on iloinen liikkuja. Ihana iloinen pentu! Tuomarina näyttelyssä oli Erna Uppmeier Hollannista.