Sinni 42vrk


AraSalomaan Sinnikpok "SINNI"& Salomaan Pileriyok "ARA" - pennut ovat syntyneet 23.07.2014 - KAIKKI OVAT VARATTUJA

Kumpikaan EI kanna PN-geeniä (molemmat on testattu) joten pentueeseen ei voi syntyä PN-kantajia

SINNI

MEISTÄ Kasvattajina :)

Pentujen sukutaulu koiranetissä

Tämäkin pentue on vankkaa omaa linjaamme ja taustalta löytyvät iki-ihanat Nuutti ja Demi :D
Sinni on meidän iki ihanien Demin ja Nuutin jälkeläinen ja on aivan mahtava äitipersoona. Asustaa samassa tarhassa tyttärensä "Lotan" kanssa ja huolehtii edelleen lapsosestaan hyvin vaikka tämä on jo yli kolme vuotias =)
Sinni on oikea emojen emo, itki jokaista pentuaan useita päiviä ja myöhemmin (vuoden päästä) niitä nähtyään huuteli taas perään...
Sinni on käynyt parissa näyttelyssä ja mataluutensa takia ei oikein pärjännyt vaikka molemmat tuomarit kehuivat kovasti ulkonäköä niin korkeus pudotti sijoitusta - mutta meillehän ei näyttelyt ole pääasia :)
Luonteeltaan Sinni on iloinen ja aina valmis osallistumaan mihin tahansa, juoksee hyvin ja on erittäin sosiaalinen.

"ARA" on kasvattimme Salomaan Pileriyok jonka omistaa Axu Mäntylä.
Aran jälkeläisiä ovat mm. MANU ja UNKKA.
Axu kertoo Arasta näin: Ara on laumamme ilopilleri, aamulämmittelyt otetaan leikkien äipän kanssa tarhassa ja Ara saa jopa meidän kuninkaallisen jörö-Aslaninkin leikkiin mukaan.
Energiaa ja voimaa on enemmän kuin muilla yhteensä ja vetolenkin pois jättäminen jokapäiväisestä ohjelmasta kostautuu isäntäväelle "normaalilla" kävelylenkillä. Viiden kilometrin lenkkiin kuluu hihnanpäässä roikkujalta saman verran energiaa kuin olisi juossut maratonin.
Ehdottoman sosiaalinen, mökötys näkyy ja syvä bassomylvintä kuuluu heti jos nuoriherra jää yksin tarhaan, Ara kun asuu Nukin ja Aslanin kanssa samassa tarhassa.
Kaksijalkaiset saa välittömästi kokovartalopusun, jos ei pidä varaansa ja talon kissatkin ovat hyväksyneet pojan energisyydestään huolimatta.
Näyttelyissä isäntäväki ei ole kunnostautunut, mutta Aran virallinen "pomo" Anni on ajanut useilla ALMAn talvipäivillä lastenkisoissa voittajaksi ja vuoden 2013 talvipäivillä Anni & Ara voittivat lastenkisan lisäksi kickspark luokan jättäen taakseen monta aikuista kisailijaa ja ero seuraavaan malamuutilla kisaajaan oli noin 1,5 minuuttia ja huonoimpaan yli 8minuuttia :) Joten vauhtia Aralla ainakin riittää =)
Pojan motto taitaa olla :"Ainoa heikkous on ääretön nopeus" . Tämä pätee myös syömiseen, emäntä ei ehdi selkäänsä oikaista, kun kuppi on tyhjä.

Sinnillä on B-lonkat ja Aralla A-lonkat, terveet kyynärpäät ja terveet silmät.

Odotamme pennuista hyvin sosiaalisia ja niinkuin Axu sanoo "Onnellisen koiran pentuja" koska Ara on niin onnellinen ;)

Olen SSKYn & SuKoKan (suomen koirankasvattajat ry:n) jäsen, olen myös allekirjoittanut KENNELLIITON KASVATTAJASOPIMUKSEN.

Pennut tulevat syntymään kodinhoitohuoneessamme ja kasvavat perhemme parissa sisällä kodissamme ja viettävät aikaa myöskin ulkona.
Kaikki pennut saavat mikrosirut ennen luovutusta.
Pentumme myydään rekisteröityinä kattavien ruokinta ja hoito-ohjeiden kera.
Tarvittaessa meiltä saa neuvoja ja apua aina kun siltä tuntuu!
Pentumme ovat hyvin sosiaalisia, ovat tottuneet kodin hälinään, lapsiin ja muihin koiriimme jo ennen luovutusta.
Kotonamme asuu tällähetkellä kuusi alaskanmalamuuttia.

Olette tervetulleita tutustumaan meihin ja koiriimme!

Kennelimme jokainen koira on osa elämäämme ja ne tulevat viettämään elämänsä loppuun saakka meillä!!


Etusivu