Pekolan Pakolliset:) Eli kärrykisat Pekolassa

Pekolassa järjestettiin pitkästä aikaa kärrykista ja niimpä minä houkuttelin (kuulemma vähän määräsinkin??) Kasvattieni omistajia osallistumaan ko. kisaan.. No kaiken kaikkiaan jokaikinen oli iloinen osallistumisestaan:)
Aamu alkoi aika aikaisin ja yllätys yllätys olimme ekana paikalla :) sillä Ipe meni vielä Heikin ja Tarjan kanssa tarkistamaan rataa ja laittamaan merkkejä jne..
Mehän olimme saaneet jo lauantaina Minnan ja Ramin vieraiksi ja iltahan meni taas tutuissa merkeissä ruokaillen ja pikkuisen janojuomaa nauttien.
Pikkuhiljaa porukkaa alkoi saapua paikalle ja pian alkoikin jo kisa.. Ekana lähtivät yhdellä ja kahdella koiralla ajavat ja siihen luokkaan osallituikin kaikkiaan 11 kasvattiani!!KIITOS että osallistuitte!!
Alaskanmalamuuttien paras oli Jari ajaen Nunalla ja olenkin onnellinen siitä että Millan ja Topin jälkeläinen pärjäsi näin hienosti!! Kaikilla muillakin meni oikein hyvin, mitä nyt pientä koiran päälle ajoa, kaatumista jne... kisassa tapahtui mutta se ei tunnelmaa haitannut. Mukana oli ensikertalaisiakin joille toivottavasti tuli kipinä:)
Ipekin suoriutui hyvin vaikka olin moneen kertaan pyytänyt ettei hän osallistuisi ettei taas olisi viimeinen (Ipe oli harjoitellut vain kolme kertaa). Ihmiset tuntuivat tykkäävän tapahtumasta ja toivotaankin että siitä tulee tapa!! Päivästä tuli erittäin upea ja onnistunut!!
KIITOS KAIKILLE!! Pekola

Etusivu