Salomaan Katauyak "KATTA" lonkat B, kyynärpäät 0/0, silmät terveet (kolestrolikiteitä, ei estä jalostusta)

&
C.I.B LT CH FI CH Salomaan Unalakleet "INDY" lonkat A, kyynärpäät 0/0, silmät terveet
Kumpikaan ei kanna PN-geeniä

Odottelemme juoksua huhtikuun lopulla 2016

Katta

Indy

Katta vasemmalla

Indy oikealla
Katta

MEISTÄ Kasvattajina :)

Pentujen sukutaulu koiranetissä

Pennun hinta on 1100euroa

Odotan tältä pentueelta mm. erittäin hyviä iloisia luonteita sekä hyvää työskentelymotivaatiota jolloin pennut sopivat niin käyttöön kuin näyttöönkin perheen niin halutessa.
Molemmilla on erittäin hyvät turkit, ihana luonne ja taustalta löytyy paljon upeita koiria ja myös meidän ihanat Demi (Antarctic' Explorer Cosmicray) ja Nuutti (Mukluk Nuutpok) useat koirat olen myös tavannut.

Olen Suomen Seurakoirayhdityksen (SSKY) jäsen, olen myös allekirjoittanut KENNELLIITON KASVATTAJASOPIMUKSEN, olen myöskin SuKoKan (suomen koirankasvattajat ry:n) jäsen.

Pennut syntyvät ja kasvavat perheemme parissa sisällä kodissamme sekä viettävät aikaa myöskin ulkona.
Eläinlääkäri tulee kotiimme tarkistamaan pennut ja samalla ne saavat mikrosirut.
Pentumme myydään rekisteröityinä kattavien ruokinta ja hoito-ohjeiden kera.
Tarvittaessa meiltä saa neuvoja ja apua aina kun siltä tuntuu!
Pentumme ovat hyvin sosiaalisia, ovat tottuneet kodin hälinään, lapsiin ja muihin koiriimme jo ennen luovutusta.
Kotonamme asuu tällähetkellä kahdeksan alaskanmalamuuttia.

Katta asui kuusi vuotta Ruotsissa Jiepeer's kennelissä tehden ahkerasti töitä 12 koiran valjakossa. Kun kennelin omistaja Frasse päätti siirtyä huskykasvattajaksi niin hain Kattan meille syksyllä 2014.

Alunalkaenhan Kattan pentueesta ei itselle jäänyt yhtään pentua ja olinkin sitä jo harmitellut.
Katta on ahkera puurtaja reen edessä ja äärimmäisen nöyrä koira, asui isossa laumassa Ruotsissa, on hiljainen ei möykkää turhia ja tulee juttuun lähes kaikkien koirien kanssa ja on muutenkin niin meidän Demin oloinen tyttö.
Kattalla on yksi pentue Ruotsissa ja nyt suunnittelemme Suomeen tätä yhtä pentuetta.
Kattan kaikki sisarukset (Kattan lisäksi) on terveystutkittu ja kaikki ovat terveitä, 8 x A:lonkat ja 1 x B:lonkat, kyynärpäät muilla terveet mutta yhdellä 0/1.
Kattan silmissä oli kolestroli kiteitä kun tutkitutimme sen, ne ovat vaarattomia ja tulevat rasvaisesta ruuasta eivätkä estä jalostuskäyttöä.

Indy on Norjantuontimme "Laran"(Inupiat’s Quuniqsuq Lara) ja kasvattimme "Manun"(Salomaan Udlauyok e.Demi & i.Ara) ) jälkeläinen ja kun yhdistää kaksi "tättähäärää" saatiin hyvin energinen pentue aikaiseksi ja Indy on todella energinen höseltäjä :D

Indy on pärjännyt näyttelyissä hyvin niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Indyn sisaruksista (Indyn lisäksi) on kuvattu 7, joista 5:llä on A-lonkat ja kahdella A/B, yksi on kuvaamatta ja kuvataan toukokuussa 2016, s ilmät kaikilla kuvatuilla on ok.
Indy on ollut paljon meillä hoidossa ja muuten vain kyläilemässä joten olemme tutustuneet Indyn luonteeseen todella hyvin.

Indyn omistaja Saara kertoo pojastaan näin: Indy on erittäin energinen tapaus. Komea raaminen uros. Häntä heiluu aina ja on kova juttelemaan mutta ei turhaan pidä ääntä. Valjaissa toimii ja onkin enemmän sellainen juoksia poika. Juoksee yksin tai kaverin kanssa hyvin. Narttujen kanssa tulee toimeen mutta urosten kanssa en ole edes kokeillut. Näyttelyissä menestynyt ulkomailla sekä Suomessa hienosti saavuttaen Kansainvälisen muotovalio tittelin 2,5 vuotiaana.
Etusivu