FIN MVA Antarctic' Explorer Cosmicray "DEMI" &
FIN MVA Salomaan Nakkertok KVK1 "NEMO"
PENTUE syntynyt 10.04.2008Demin masu 15.03-08 - kuinkahan iso siitä tulee kun aikaa on vielä 4vkoa!

Nemo näyttelyssä


Demi kesällä 2007

Nemo 16.03.2008


DEMI

NEMO

Pentujen sukutaulu

Pentue on ALMAn pentuelistalla ja täyttää kaikki kriteerit.

"DEMI" on Belgiantuonti koiramme joka on valloittanut upealla luonteellaan ja olemuksellaan niin meidät kuin suurimman osan meillä vierailleista perheistäkin.
Demi on pärjännyt erittäin hyvin näyttelyissä, saaden mm. 5xSERTI ja 2xCACIB sekä 2xVSP ja 3xROP ja 1xRYP-1 sekä useita vara-serti ja vara-cacib tuloksia. Demistä tuli muotovalio kesäkuussa 2006 hienosti RYP-1 voitolla!!

"NEMO" on Nuutin ja Oprin pentu ja asustaa Imatralla osaomistuskoiramme Sateen seurana. Nemo harrastaa monipuolisesti liikuntaa omistajiensa kanssa ja Nemo on mm. osallistunut ALMAn kisoihin valjakkoajossa, kärryajo ja pyöräluokassa, hiihdossa ja uusimpana tuloksena Nemolla on KVK1 tulos tältä vuodelta (eli kuormanvetokokeen 1 tulos). Näyttelyistä Nemolla on mm. 4xROP, 2xCACIB ja useita muita tuloksia. Nemo on myöskin ALMAn suositusuroslistalla.

Molemmilla vanhemmilla on A-lonkat, terveet kyynärpäät ja terveet silmät.

Olen ALMA-yhdistyksen jäsen, sekä Suomen Samojedinkoira yhdistyksen jäsen, olen myös allekirjoittanut KENNELLIITON KASVATTAJASOPIMUKSEN, olen myöskin SuKoKan (suomen koirankasvattajat ry:n) jäsen.

Pennut tulevat syntymään kodinhoitohuoneessamme ja kasvavat perhemme parissa sisällä kodissamme ja viettävät aikaa myöskin ulkona. Käytämme kaikki pennut eläinlääkärin tarkastuksessa ja asennutamme niille mikrosirut ennen luovutusta. Pentumme myydään rekisteröityinä kattavien ruokinta ja hoito-ohjeiden kera. Tarvittaessa meiltä saa neuvoja ja apua aina kun siltä tuntuu! Pentumme ovat hyvin sosiaalisia, ovat tottuneet kodin hälinään, lapsiin ja muihin koiriimme jo ennen luovutusta. Kotonamme asuu tällähetkellä seitsemän alaskanmalamuuttia.
Olette tervetulleita tutustumaan meihin ja koiriimme!
Kennelimme jokainen koira on osa elämäämme ja ne tulevat viettämään elämänsä loppuun saakka meillä!!


Etusivu