FIN MVA Antarctic' Explorer Cosmicray "DEMI" & Salomaan Pileriyok

PENTUE SYNTYNYT 09.04-09

"DEMI" on Belgiantuonti koiramme joka on valloittanut upealla luonteellaan ja olemuksellaan niin meidät kuin suurimman osan meillä vierailleista perheistäkin.
Demi on pärjännyt erittäin hyvin näyttelyissä, saaden mm. 5xSERTI ja 1xCACIB sekä 2xVSP ja 3xROP ja 1xRYP-1 sekä useita vara-serti ja vara-cacib tuloksia. Demistä tuli muotovalio kesäkuussa 2006 hienosti RYP-1 voitolla!!

"ARA" on kasvattimme Salomaan Pileriyok jonka omistaa Axu Mäntylä.
Axu kertoo Arasta näin: Ara on laumamme ilopilleri, aamulämmittelyt otetaan leikkien äipän kanssa tarhassa ja Ara saa jopa meidän kuninkaallisen jörö-Aslaninkin leikkiin mukaan.
Energiaa ja voimaa on enemmän kuin muilla yhteensä ja vetolenkin pois jättäminen jokapäiväisestä ohjelmasta kostautuu isäntäväelle "normaalilla" kävelylenkillä. Viiden kilometrin lenkkiin kuluu hihnanpäässä roikkujalta saman verran energiaa kuin olisi juossut maratonin.
Ehdottoman sosiaalinen, mökötys näkyy ja syvä bassomylvintä kuuluu heti jos nuoriherra jää yksin tarhaan, Ara kun asuu Nukin ja Aslanin kanssa samassa tarhassa.
Kaksijalkaiset saa välittömästi kokovartalopusun, jos ei pidä varaansa ja talon kissatkin ovat hyväksyneet pojan energisyydestään huolimatta.
Näyttelyissä isäntäväki ei ole kunnostautunut, mutta Aran virallinen "pomo" Anni (8v) kunnostautui pojan kanssa talvipäivillä lasten valjakkokisassa, ottaen ensimmäisen sijan ja Ara juoksi ahneuksissaan vielä toisenkin sijan omilla sekuntiluvuillaan :-)
Pojan motto taitaa olla :"Ainoa heikkous on ääretön nopeus" . Tämä pätee myös syömiseen, emäntä ei ehdi selkäänsä oikaista, kun kuppi on tyhjä.

Molemmilla vanhemmilla on A-lonkat, terveet kyynärpäät ja terveet silmät.

Odotamme pennuista hyvin sosiaalisia ja niinkuin Axu sanoo "Onnellisen koiran pentuja" koska Ara on niin onnellinen ja Demi taasen on erittäin kiltti ja ihana :)

Olen ALMA-yhdistyksen jäsen, sekä Suomen Samojedinkoira yhdistyksen jäsen, olen myös allekirjoittanut KENNELLIITON KASVATTAJASOPIMUKSEN, olen myöskin SuKoKan (suomen koirankasvattajat ry:n) jäsen.

Pennut tulevat syntymään kodinhoitohuoneessamme ja kasvavat perhemme parissa sisällä kodissamme ja viettävät aikaa myöskin ulkona.
Käytämme kaikki pennut eläinlääkärin tarkastuksessa ja asennutamme niille mikrosirut ennen luovutusta.
Pentumme myydään rekisteröityinä kattavien ruokinta ja hoito-ohjeiden kera.
Tarvittaessa meiltä saa neuvoja ja apua aina kun siltä tuntuu!
Pentumme ovat hyvin sosiaalisia, ovat tottuneet kodin hälinään, lapsiin ja muihin koiriimme jo ennen luovutusta.
Kotonamme asuu tällähetkellä seitsemän alaskanmalamuuttia.

Olette tervetulleita tutustumaan meihin ja koiriimme!

Kennelimme jokainen koira on osa elämäämme ja ne tulevat viettämään elämänsä loppuun saakka meillä!!


Etusivu